Frogner Sentrum – offisielt åpnet 12.09.2019

Frogner sentrum er utsolgt og komplett med nærbutikken og apoteket offisielt åpnet. Små og store var samlet da snoren ble klippet av Sørum kommunes ordfører Marianne Grimstad Hansen.

Det var et stolt øyeblikk da daglig leder i ØIE Eiendomsutvikling AS presenterte et vel gjennomført prosjekt og Sørum Kommunes ordfører Marianne Grimstad Hansen klippet snoren for å kunngjøre at et 3,5 års byggearbeid nå var ferdigstilt.

Frogner Sentrum fremstår som nå som et nytt og moderne tettsted. De siste årene har kommet ny skole, nytt kulturhus, nytt idrettsanlegg og nå ferdigstillelse av ØIE Eiendomsutvikling AS’ byggeprosjekt bestående av 118 leiligheter og flere næringslokaler.

Lokalt på torvet finner du nå Kiwi som nærbutikk, Frogner Apotek, Studio Saks frisør, Thai Massasje, hudpleie, Frogner Cafe & Grill, Restaurant Frauna og Villa Sole AS’ smaksrike opplevelse.

Det er et næringlokale(80kvm) på bakkeplan inn mot torvet som ledig, så ta kontakt med oss dersom det er interesse for leie: post@oie.no eller tlf. 91 74 72 62.

Vi benytter anledningen til å takke alle involverte for innsatsen; fra Entreprenør , arkitekter, konsulenter og prosjektlederne vi har benyttet i perioden. Vil også takke for tålmodige naboer som til tider har opplevd mye støy disse drøye 3 årene.

Les mer om prosjektet her. Frogner Sentrum.

 

Scroll to Top